Enquête verkiezingsprogramma

programmacommissiedef.jpg
FOTOBLOG - Arie Harteveld1
Door Arie Harteveld op 9 juni 2021 om 12:22

Enquête verkiezingsprogramma

Graag laten we u en jou meedenken over de inhoud van ons verkiezingsprogramma. Vul daarom onze enquête in: https://nl.surveymonkey.com/r/TRTMF53

Samenleven is elkaar horen, zien, helpen en verbinding zoeken.

Wij kijken uit naar een nieuw programma voor de ChristenUnie voor de komende jaren. We vinden uw mening belangrijk en zullen daarom de komende tijd op verschillende manieren uw mening vragen. Dit nemen we mee in ons programma voor de komende jaren. We vragen dat niet alleen aan onze leden, maar aan alle inwoners van Hulshorst, Vierhouten, Elspeet en Nunspeet. De ChristenUnie staat voor alle inwoners van de gemeente Nunspeet!

We geloven dat een inclusieve en gezonde samenleving alleen tot stand komt als je ieders mening laat meetellen. Het horen van de mening van de minderheden en rekening houden met verschillen, is voor ons heel belangrijk. Onze gemeente vormt pas een echte SAMENleving als verschillende mensen elkaar horen, zien, helpen, verbinding zoeken en over verschillen praten. Alleen samen komen we echt verder.

Inwoners betrekken bij het lokale beleid, inspelen op nieuwe ideeën, de denkkracht van inwoners gebruiken om samen tot iets moois te komen, dat is ons doel. Daarom beginnen we, voor we ons programma gaan schrijven met een brede uitvraag onder inwoners. Wat vindt u belangrijk? Waar ziet u/zie jij mogelijke verbeteringen en wat wilt u ons meegeven voor de komende tijd?

Dit gaan we op verschillende manieren doen, o.a. door een enquête onder alle inwoners en door het organiseren van rondetafelgesprekken. We willen u vragen om onze enquête in te vullen, dit kan via onderstaande link. We vragen u bijgaande link breed te delen binnen uw netwerk (in de gemeente Nunspeet) om zo zoveel mogelijk reacties van inwoners op te halen.

Hartelijk dank alvast namens de programmacommissie van de ChristenUnie,

 

Dick van Hoek, Arie Harteveld en Paulien van Triest