Bestuur

2019 BESTUUR - Nico.JPG

Nico Schipper - Voorzitter

Mijn naam is Nico Schipper. Ik ben 55 jaar oud en getrouwd met Betty. Samen hebben we drie kinderen en twee kleinkinderen. Opa en oma zijn is een feest! In mijn dagelijks werk ben ik strategisch communicatieadviseur en woordvoerder bij de gemeente Urk en ondersteun ik daarnaast voor een beperkt aantal uren de Overseas Missionary Fellowship (OMF) als communications officer.
Een kort gedicht van André Troost is mijn levensmotto: ‘Als een reiger, ten hemel gestrekt, met het landschap verweven, zo wil ik leven.’ Dat heeft ook alles met politiek en samenleving te maken. Ik hou van (cultuur)geschiedenis en van alles wat met wijn te maken heeft. Die twee combineer ik graag in uitstapjes naar wijnregio’s. En dat kan al redelijk dicht bij huis: Zuid-Limburg, Rheinhessen en de Pfalz.

Contact

E-mail: n.t.schipper@gmail.com

Linda Mulder - Secretaresse

Ik ben Linda Mulder, getrouwd en moeder van twee volwassen zonen die niet meer thuis wonen. In het dagelijks leven ben ik manager bij de Bibliotheek Noordwest Veluwe en verantwoordelijk voor een team dat zich bezighoudt met het organiseren van alle activiteiten en programma’s voor inwoners in het werkgebied van de bibliotheek.
Na jaren vrijwilligerswerk gedaan te hebben in sport en kerk wilde ik graag iets anders gaan doen. Maatschappelijke betrokkenheid en een bijdrage leveren aan de gemeenschap waar je woont vind ik belangrijke zaken. In de ChristenUnie staat verbinding en hart voor mensen hoog aangeschreven. Dat spreekt mij aan. Ik ben tennis en wandel graag, maar vind het ook prettig om me terug te trekken met een boek of een film. Thrillers en geschiedenis hebben dan mijn voorkeur. Ook doe ik graag een spelletje, zoals Kolonisten van Catan.

Contact

E-mail: lmuldervanmeerveld@gmail.com

Woutera Meijboom - Penningmeesteresse

Mijn naam is Woutera Meijboom. Ik ben getrouwd met Bram en samen hebben wij drie kinderen gekregen. Doordeweeks mag ik twee dagen op mijn nichtje passen en daarnaast ben ik ZZP'er. Ik werk als accountant door het hele land. Achter de schermen probeer ik een steentje bij te dragen voor een positief-christelijk geluid in de Nunspeetse politiek. Daarnaast ben ik ook vrijwilliger bij de Zakbijbelbond-GfG uit Oosterbeek en de Christelijke Gereformeerde Kerk Ichthus in Nunspeet. In de tijd die overblijft vind ik het leuk om op allerlei manieren creatief bezig te zijn en hou ik van tuinieren, wandelen en lezen.

Contact

E-mail: info@nunspeet.christenunie.nl

Wally Marchand

Contact

E-mail: info@nunspeet.christenunie.nl

Roël van 't Slot

Mijn naam is Roël van ‘t Slot, 25 jaar oud en ruim 3 jaar getrouwd met Mirjam. Ik heb Rechten en Filosofie gestudeerd en werk op dit moment op het Onderwijssecretariaat en de Financiële Administratie van de Evangelische Hogeschool (EH) in Amersfoort.
Ik hou erg van politiek! Ik vind het interessant wanneer mensen met verschillende opvattingen en overtuigingen zoeken naar het goede voor de maatschappij. Vanuit het bestuur wil ik graag een bescheiden steentje bijdragen aan deze zoektocht. In mijn vrije tijd probeer ik wat aan hardlopen te doen, maar het liefst loop ik wat zachter, lees ik een boek of voer ik een goed gesprek bij de houtkachel. Speciaalbier kan en mag hierbij niet ontbreken!

Contact

E-mail: roelvantslot@hotmail.com
Telefoon: 06 27132684