Fractie

Kees Smit - Fractielid

In Elspeet ben ik bekend als ‘Kees van Henk Smit, de melkboer’. Ik was lang werkzaam als beroepsmilitair en ben onder andere uitgezonden naar Afghanistan. Toen ik terugkwam ben ik gestopt met muziek maken bij het Elspeets Fanfarekorps. Dat heb ik jarenlang met heel veel plezier gedaan. Met muziek kom je binnen bij mensen. Dat doe ik nu bij het Elspeets Mannenensemble. Ik geniet daarvan.
Als geboren en getogen Elspeter wil ik in de gemeenteraad graag iets betekenen voor mijn dorp. Daar heb ik naast mijn werk als begeleider van pakweg 50 jongeren, die zich voorbereiden op een baan in de meubel- en interieurbranche. Die gasten zijn 16 tot 22 jaar oud. In de gemeenteraad houd ik me vooral bezig met ruimte en wonen, maar ik merk dat de Elspeters mij voor van alles en nog wat weten te vinden. En dat is ook precies de bedoeling.

Contact

Adres: Staverdenseweg 19, 8075 AN Elspeet
E-mail: c.smit31@hotmail.com
Telefoon: 06 28187896

Arie Harteveld - Fractielid

Ik ben Arie Harteveld. Sinds 1986 woon ik in Hulshorst, omdat ik daar directeur werd van de Prinses Beatrixschool. Inmiddels ben ik vier jaar met prepensioen, maar het is niets voor mij om stil te zitten. Ik ben nog volop actief. Toen ik met voorkeurstemmen werd verkozen in de gemeenteraad, was ik bijvoorbeeld al lid van de Adviesraad Sociaal Domein. Ik kom regelmatig ouderen tegen die zeggen: ‘Ik verzorg nu mijn ouders, maar is er nog wel goede zorg beschikbaar als ik die zelf nodig heb?’ Dat is voor mij een belangrijk punt. We moeten zoeken naar slimme en nieuwe vormen van ouderenzorg.
Verder zet ik me graag in voor een inclusieve samenleving, waarin iedereen volop mee kan doen. Ook mensen met een beperking. Daar was ik ook voor mijn raadslidmaatschap al volop mee bezig. Ik geef hierover bijvoorbeeld voorlichting aan studenten (bio)medische wetenschappen op de Radboud Universiteit. Als raadslid voel ik me vooral volksvertegenwoordiger. Alles wat er in onze gemeente speelt, wil ik bespreekbaar maken.

Contact

Adres:
E-mail: arieharteveld@gmail.com
Telefoon: 06 53192399

 

Evert Leusink - Fractievoorzitter

Mijn vader was een visser. Ik ben geboren in buurgemeente Elburg. Inmiddels woon ik al een hele poos in Nunspeet. Ik ben getrouwd met Sjoukje en samen hebben we zeven kinderen. Elke dag dwaal ik met onze hond Nora door de bossen. En met Sjoukje maak ik graag fietstochten over de Veluwe en door de rest van Nederland. Ik werk bij de gemeente Apeldoorn als strateeg. Samen met andere gemeenten werken we aan de ontwikkeling van de Veluwe. Het gebied moet voor inwoners en voor toeristen aantrekkelijk blijven.
De kennis en ervaring die ik in mijn werk opdoe, wil ik inzetten voor de gemeente Nunspeet. Dat heeft ook alles te maken met mijn geloof. Het draait voor mij daarin om de zorg voor mensen die het moeilijk hebben, het bieden van perspectief aan onze kinderen en de zorg voor de schepping. In de gemeenteraad focus ik op ruimte en wonen. Ik zet me graag extra in voor duurzaamheid en klimaat, voor de energietransitie en een circulaire economie.

Contact

Adres:
E-mail: e.leusink@chello.nl
Telefoon: 06 52070611

Jennifer Elskamp - Fractielid

Ik ben er trots op dat ik deel uit mag maken van de ChristenUnie. Onze inzet is dat iedereen meetelt. Dat is me uit het hart gegrepen.
En dat willen wij onze kinderen ook meegeven. Ik ben getrouwd met Gert en samen hebben we vier geweldige kinderen gekregen. Vier unieke persoonlijkheden. We leren hen dat ze waardevol zijn en meetellen, maar ook dat ze een verantwoordelijkheid hebben jegens hun medemensen. Ook zij zijn waardevol en tellen mee.
In mijn werk als zorgcoördinator maak ik me sterk voor een veilig schoolklimaat, waarin iedere leerling zichzelf mag zijn en gewaardeerd wordt om wie hij of zij is. Dan maakt het niet uit welk label er op je geplakt is, wat de financiële situatie van je ouders is, welke geloofsovertuiging je hebt of welke geaardheid je hebt. Je telt mee en samen dragen we er zorg voor dat jij je veilig en gewaardeerd voelt. Zo heb ik van mijn passie voor inclusiviteit mijn werk kunnen maken en wil ik ook deze nieuwe rol als tijdelijk fractielid vervullen vanuit diezelfde passie.

Contact

Adres:
E-mail: jennifer.cu.nunspeet@gmail.com
Telefoon: 06 13254246