Blog

 1. Power lifting
  FOTOBLOG - Arie Harteveld1
  Door Arie Harteveld op 15 januari 2019

  Gezondheid staat op de kaart in Nunspeet

  Het college gaat werk maken van een verbreed lokaal preventieakkoord. Naast sportverenigingen zullen voortaan ook kerken, het Centrum voor Jeugd en Gezin, de GGD, huisartsen, scholen en welzijnswerk betrokken gaan worden om Nunspeet gezond te houden.

  Lees verder
 2. Telescoop
  FOTOBLOG - Ingrid Slaa
  Door Ingrid Slaa op 3 januari 2019

  Terugblikken… en vooruitkijken

  Het is iets wat veel mensen aan het eind van het jaar doen: terugblikken. Hoe was het jaar? Wat is er allemaal gebeurd afgelopen jaar? En als ik die dingen dan op een rij zet, slaat de balans dan positief of negatief door?

  Lees verder
 3. Herfst.jpg
  FOTOBLOG - Ingrid Slaa
  Door Ingrid Slaa op 30 oktober 2018

  Herfst

  Herfst, herfst wat heb je te koop? Honderdduizend bladeren op een hoop. Zakken vol met wind, ja mijn kind. ‘k Weet niet of jij dat aardig vindt. 

  Wie kent dit kinderliedje niet?

  Lees verder
 4. POLITIEK CAFE - Reinier Sonneveld.jpg
  Blog door Webredactie CU Nunspeet
  Door Webredactie op 29 oktober 2018

  Politiek Café met Reinier Sonneveld

  Veel mensen maken zich zorgen over de toekomst. In welke wereld groeien mijn kinderen op? Herkenbaar voor Reinier Sonneveld. Hij schreef hierover een Gids voor de laatste dagen. Reinier schetst een dreigend, maar tegelijk hoopvol toekomstbeeld. Op 20 november is hij te gast in ons Politiek Café.

  Lees verder

  Labels:

 5. 2018 01 INGRID - Bakfiets
  FOTOBLOG - Ingrid Slaa
  Door Ingrid Slaa op 19 oktober 2018

  Nieuwe begroting, vertrouwde ambities

  De eerste begroting voor de komende 4 jaar ligt op tafel. Ik ben blij verrast. Bijna alle punten uit het coalitieakkoord komen terug in de begroting. Nunspeet is een gezonde gemeente. Er is geld voor een nieuwe stationsomgeving, een nieuwe sporthal, een nieuw zwembad en voor nieuwe scholen. Prachtig. Maar economische voorspoed is geen doel op zichzelf. De ChristenUnie wil de ruimte die er is gebruiken om te investeren in een gezonde samenleving.

  Lees verder
 6. 2018-05-31 INGRID
  Blog door Webredactie CU Nunspeet
  Door Webredactie op 1 juni 2018

  Dit is ons coalitieprogramma!

  'Er staat ontzettend veel in waar wij ons in herkennen en er staat niets in waar we 'nee' tegen zouden willen zeggen', dat was de tevreden constatering van Ingrid Slaa. Het nieuwe coalitieprogramma is voor de ChristenUnie heel herkenbaar. Ingrid ging daar uitgebreid op in tijdens haar kraakheldere bijdrage aan de Algemene Beschouwingen.

  Lees verder
 7. 2018-05-31 GERT
  Blog door Webredactie CU Nunspeet
  Door Webredactie op 1 juni 2018

  Gert van den Berg is weer wethouder

  De gemeente Nunspeet staat voor forse uitdagingen de komende vier jaar. Daarom zijn er maar liefst vijf wethouders aangetreden. De enige fulltimer is ‘onze’ Gert van den Berg. Hij is ook de loco-burgemeester. Gert, van harte gefeliciteerd en veel zegen op je werk!

  Lees verder
 8. 2018-05 COALITIEAKKOORD2
  Blog door Webredactie CU Nunspeet
  Door Webredactie op 23 mei 2018

  We zijn er uit!

  En toegegeven, het heeft even geduurd. Maar er is een nieuw coalitieakkoord! Net als de afgelopen vier jaar gaat de ChristenUnie samen met Gemeentebelang en SGP de coalitie vormen in Nunspeet. En daar zijn we trots op! En toch is het anders dan vier jaar geleden, want we gaan het niet alleen doen. (Foto: Bram van de Biezen)

  Lees verder

  Labels:

 9. 2018 08 ARIE - Hoofdkolom verkiezingen
  Blog door Webredactie CU Nunspeet
  Door Webredactie op 23 maart 2018

  Arie Harteveld met voorkeurstemmen in de raad

  Arie Harteveld (65) is met voorkeurstemmen verkozen in de gemeenteraad van Nunspeet. Het aantal stemmen dat op hem is uitgebracht was meer dan 25% van de kiesdeler. Arie kreeg 182 stemmen. Dat zijn er twee meer dan hij nodig had om rechtstreeks verkozen te worden. Hoewel Arie op de 8e plek op de kandidatenlijst stond, passeert hij nu kandidaten die voor hem stonden en niet de voorkeursdrempel haalden. Dat betekent dat Jennifer Elskamp niet verkozen is. Zij kreeg 175 stemmen. Wij feliciteren Arie met zijn verkiezing en leven mee met Jennifer, voor wie dit een grote teleurstelling is.

  Lees verder
 10. 2018 08 ARIE - Hoofdkolom verkiezingen
  Blog door Webredactie CU Nunspeet
  Door Webredactie op 23 maart 2018

  Arie Harteveld met voorkeurstemmen gekozen

  Arie Harteveld (65) is met voorkeurstemmen gekozen in de raad van de gemeente Nunspeet. Het aantal stemmen dat op hem is uitgebracht is meer dan de benodigde 25% van de kiesdeler. Arie kreeg 182 stemmen. Dat is twee meer dan hij nodig had om rechtstreeks verkozen te worden. Hoewel Arie op de 8e plek op de kandidatenlijst stond, passeert hij nu de kandidaten die voor hem op de lijst stonden en de voorkeursdrempel niet haalden. Dat betekent dat Jennifer Elskamp niet verkozen is. Zij kreeg 175 stemmen. Wij feliciteren Arie met zijn verkiezing en leven mee met Jennifer, voor wie dit een teleurstelling is.

  Lees verder