Ingrid Slaa lijsttrekker ChristenUnie

Ingrid Slaa 01
Blog door Webredactie CU Nunspeet
Door Webredactie Nunspeet op 24 november 2017 om 12:00

Ingrid Slaa lijsttrekker ChristenUnie

De ChristenUnie Nunspeet heeft een nieuwe lijsttrekker: Ingrid Slaa. Tijdens een feestelijke bijeenkomst op donderdag 23 november schaarden de leden van de lokale afdeling zich unaniem achter de voordracht van het bestuur. Ingrid Slaa benadrukte dat zij de aanvoerder is van een enthousiast team van kandidaten: ‘We doen het samen’. De ChristenUnie presenteert de lijst als een verfrissende combinatie van ervaren krachten en aanstormend talent.

De kandidaten van de ChristenUnie zijn bekende gezichten in de vier kernen. Naast Ingrid Slaa hebben Kees Smit (Elspeet), Arie Harteveld (Hulshorst) en Henk van Vliet (Vierhouten) een prominente plaats op de kandidatenlijst. Er is ook ruimte gemaakt voor aanstormend talent: Jennifer Elskamp (4), Jeroen Marcus (6) en Mirjam van ’t Slot (7) staan op een verkiesbare plaats. Door de wol geverfde kandidaten als Evert Leusink en kandidaat-wethouder Gert van den Berg bezetten de plaatsen 2 en 30.

De ChristenUnie draagt een duidelijke boodschap uit met deze kandidatenlijst. De kandidaten zijn geworteld in de lokale samenleving. Ze zijn actief betrokken bij een groot aantal kerken en verenigingen, bedrijven en maatschappelijke organisaties. Dat is waardevol. Het zijn jongeren en ouderen, die als bruggenbouwers actief willen zijn. De ChristenUnie Nunspeet verenigt de voordelen van een lokale partij met die van een sterke landelijke organisatie.

Deel dit bericht

Labels: ,