Ingrid Slaa vertrekt uit gemeenteraad

2020 INGRID3.JPG
Blog door Webredactie CU Nunspeet
Door Webredactie Nunspeet op 24 februari 2020 om 10:00

Ingrid Slaa vertrekt uit gemeenteraad

Ingrid Slaa verlaat de gemeenteraad. In december 2019 meldde zij zich ziek, omdat ze te veel hooi op haar vork had genomen. Jennifer Elskamp heeft haar plaats toen voor een periode van 16 weken ingenomen. Omdat Ingrid wil focussen op haar herstel, moest zij helaas besluiten om niet meer terug te keren in de raad. Jennifer is gelukkig bereid haar zetel in te nemen.

Met veel passie en overtuiging begon Ingrid in 2018 na een intensieve verkiezingscampagne aan haar werk als fractievoorzitter. Zij ontpopte zich als een verbinder bij uitstek. Ingrid zoekt niet de polarisatie, maar probeert mensen bij elkaar te brengen. Samen kom je verder. Helaas komt er nu vroegtijdig een eind aan haar werk als raadslid. Dat vinden ook wij ontzettend jammer.

Bestuur en fractie van de ChristenUnie Nunspeet bedanken Ingrid voor haar grote inzet. Wij bidden om een voorspoedig herstel. Intussen zijn we blij dat Jennifer na de ontslagaanvraag van Ingrid gedurende heel deze raadsperiode het stokje van haar wil overnemen. Daarbij wensen wij haar Gods zegen toe.

Deel dit bericht

Labels: