Berichten geschreven door Gert van den Berg

 1. 2020-04-07 WETHOUDER GERT.JPG
  30 GERT VAN DEN BERG 2b.jpg
  Door Gert van den Berg op 7 april 2020

  Wie kennis vermeerdert...

  Deze tekst uit het bijbelboek Prediker schoot mij vandaag door de gedachten. Ik besef dat de context waartegen ik dit citaat plaats wel heel anders is dan de Prediker bedoelde...

  Lees verder
 2. 2020-03-30 CORONA - Facebook.JPG
  30 GERT VAN DEN BERG 2b.jpg
  Door Gert van den Berg op 30 maart 2020

  Nunspeet kleurt donkerrood

  Het RIVM houdt een kaartje bij waarop je in kleur kunt zien in welke mate gemeenten getroffen zijn door het coronavirus. Sinds eind vorige week heeft onze gemeente de donkerste kleur die er is: donkerrood. Dat betekent dat de gemeente Nunspeet tot ongeveer de 30 zwaarst getroffen gemeenten van Nederland hoort.

  Lees verder
 3. 2020-02-14 WAARDIG OUDER WORDEN - Groepsfoto hoofdkolom.jpg
  30 GERT VAN DEN BERG 2b.jpg
  Door Gert van den Berg op 14 februari 2020

  Waardig Ouder Worden in Nunspeet

  In de raadzaal van het gemeentehuis hebben vandaag bijna 30 organisaties het manifest Waardig Ouder Worden ondertekend. Met het zetten van hun handtekening beloven de organisaties meer aandacht te hebben voor ouderen. Ik ben daar blij mee! Samen willen we een beweging op gang brengen. Waardig  ouder worden moet vanzelfsprekend zijn. Daarom willen we eenzaamheid doorbreken en zorg en aandacht thuis verbeteren.

  Lees verder
 4. 2019 PAUL BLOKHUIS.JPG
  30 GERT VAN DEN BERG 2b.jpg
  Door Gert van den Berg op 12 april 2019

  Compliment van Paul Blokhuis voor Nunspeet

  Vandaag was Paul Blokhuis in Nunspeet. Hij nam op Nuborgh College Veluvine het eerste exemplaar van ‘Rondom Jong’, een slimme wegwijzer voor depressiepreventie, in ontvangst. Dit instrument zorgt ervoor dat professionals rondom jongeren nog beter met elkaar samenwerken als het gaat om depressiepreventie. ‘Dit project in Nunspeet is by far het verst in praktische oplossingen,’ onderstreepte Paul. Een mooi compliment.

  Lees verder