Berichten geschreven door Jennifer Elskamp

 1. Jongerenonderzoek.jpg
  FOTOBLOG - Jennifer Elskamp1
  Door Jennifer Elskamp op 25 november 2021

  Luister naar onze jongeren!

  De ChristenUnie wil dat de gemeente Nunspeet goed luistert naar jongeren en hen meer betrekt bij besluitvorming over zaken die direct invloed op hen hebben. Raadslid Jennifer Elskamp: “Het is belangrijk dat we niet over jongeren praten zonder dat we met hen gepraat hebben. Zij hebben een belangrijke stem en vaak heel creatieve ideeën.”

  Lees verder
 2. true colors.jpg
  FOTOBLOG - Jennifer Elskamp1
  Door Jennifer Elskamp op 30 september 2021

  True colors

  Micha 6:8 is voor ons als fractie van de ChristenUnie een belangrijke basis. Dat hebben we in ons verkiezingsprogramma uitgesproken. Daar staat:  Er is jou, mens, gezegd wat goed is, je weet wat de Heer van je wil: niets anders dan recht te doen, trouw te betrachten en nederig de weg te gaan van je God.

  Onze zoektocht in de keuzes die we maken begint dus met de vraag:
  hoe doen we recht?

  Lees verder
 3. Foto kledingruil 2021.jpg
  FOTOBLOG - Jennifer Elskamp1
  Door Jennifer Elskamp op 29 september 2021

  ChristenUnie Nunspeet organiseert duurzame kledingruil

  Op vrijdag 8 oktober, de dag van de duurzaamheid, organiseert de ChristenUnie Nunspeet voor de tweede keer een kledingruil in WOC De Binnenhof. Na de vorige geslaagde editie, zal er in deze editie herfst- en winterkleding geruild worden. De avond begint om 18.30 uur en duurt tot 21.15 uur.

  Lees verder
 4. PHOTO-2021-06-09-15-16-43.jpg
  FOTOBLOG - Jennifer Elskamp1
  Door Jennifer Elskamp op 10 juni 2021

  Talent gezocht

  Talent gezocht!
  De ChristenUnie Nunspeet is op zoek naar nieuw talent voor de gemeenteraadsverkiezingen van 2022.

  Lees verder
 5. Designerdrugs
  FOTOBLOG - Jennifer Elskamp1
  Door Jennifer Elskamp op 2 juni 2021

  Vragen over designerdrugs in Nunspeet

  Naar aanleiding van de actuele berichtgeving over designerdrugs in de regio, heeft raadslid Jennifer Elskamp onderstaande vragen gesteld. Naar aanleiding van de beantwoording bepalen we eventuele vervolgstappen.

  Lees verder
 6. toeslagenaffaire1.webp
  FOTOBLOG - Jennifer Elskamp1
  Door Jennifer Elskamp op 20 januari 2021

  ChristenUnie wil snelle hulp voor gedupeerden toeslagenaffaire

  De ChristenUnie Nunspeet wil dat inwoners die gedupeerd zijn door de toeslagenaffaire zo snel mogelijk in beeld komen en de hulp krijgen die ze nodig hebben. Het is belangrijk dat gedupeerde gezinnen snel hulp krijgen. Niet alleen om uit de schulden te raken maar vooral ook om sociaal en emotioneel weer stappen te kunnen zetten. Ook voor de kinderen uit deze gezinnen is het hard nodig dat er rust ontstaat.

  Lees verder
 7. 2020-10-21 SCHULDHULPVERLENING.jpg
  FOTOBLOG - Jennifer Elskamp1
  Door Jennifer Elskamp op 21 oktober 2020

  ChristenUnie wil snelle schuldhulpverlening

  De ChristenUnie Nunspeet wil dat inwoners met schulden snel en laagdrempelig geholpen worden.  Door de coronacrisis raken steeds meer Nederlanders in de schulden. Inmiddels heeft ruim één op de vijf huishoudens moeite om rekeningen te betalen en dat aantal zal waarschijnlijk dit najaar flink oplopen. Het gaat ook vaak om mensen die eerder geen schulden hadden. Raadslid Jennifer Elskamp: “Het is belangrijk dat mensen in zo’n kwetsbare positie niet in een langdurig en zakelijk traject terechtkomen, maar een luisterend oor vinden en snel ondersteund worden.”

  Lees verder
 8. # 500 kinderen.jpg
  FOTOBLOG - Jennifer Elskamp1
  Door Jennifer Elskamp op 1 oktober 2020

  Gemeente, sluit je aan bij 'Coalition of the Willing'!

  De ChristenUnie Nunspeet wil dat de gemeente zich aansluit bij de 'Coalition of the Willing’. Nederlandse gemeenten worden door hulporganisaties opgeroepen om met grote urgentie 500 kwetsbare alleenstaande kinderen op te vangen. Raadslid Jennifer Elskamp: “Door als gemeente Nunspeet de bereidheid uit te spreken een aantal van deze verweesde kinderen een gastvrije opvang te bieden wordt daadwerkelijk bijgedragen aan een humane oplossing."

  Lees verder
 9. 2020-07-06 TEDDYBEER.jpg
  FOTOBLOG - Jennifer Elskamp1
  Door Jennifer Elskamp op 6 juli 2020

  Politie, werk mee aan Handle with Care!

  Op advies van de landelijke politie werkt de politie op de Noord-Veluwe niet mee aan Handle with Care. Dat vinden wij, evenals het college van burgmeester en wethouders, teleurstellend. Daarom trekken we aan de bel bij de fractie in de Tweede Kamer. Misschien kan de landelijke politie vanuit het kabinet aangespoord worden dit standpunt te herzien.

  Lees verder
 10. 2020-04-07 JENNIFER - Installatie.jpg
  FOTOBLOG - Jennifer Elskamp1
  Door Jennifer Elskamp op 9 april 2020

  Zo waarlijk helpe mij God almachtig

  Dinsdagavond was het zover. Mijn officiële beëdiging als raadslid voor de ChristenUnie. In vreemde omstandigheden. Er was maar een handjevol raadsleden aanwezig. De publieke tribune was leeg. Familie en vrienden waren er niet bij. Een bijzondere ervaring.

  Lees verder