Ook nieuwe bestuursleden

Nieuw bestuur 2017dinsdag 28 november 2017 14:58

Mensen gaan en mensen komen. De leden hebben een nieuwe voorzitter gekozen: Nico Schipper. Daarnaast verwelkomen we Roël van 't Slot en Martin Visser. Het gaat gelukkig weer beter met de gezondheid van vertrekkend voorzitter Wally Marchand. Daarom blijft hij betrokken als ‘gewoon’ bestuurslid. Daar zijn we erg blij mee.

We hebben afscheid genomen van de vertrekkende bestuursleden Aart Hofman, Wubbo de Koning en Chris Kortweg. Zij hebben zich jarenlang met veel toewijding ingezet voor onze lokale afdeling. Daarvoor bedanken we hen op deze plaats nogmaals. Het is prachtig als mensen zich achter de schermen voor een wat langere periode in willen zetten voor onze mooie gemeente.

Het bestuur heeft ambitieuze plannen. Daarin past een vernieuwende kandidatenlijst en een vernieuwend verkiezingsprogramma. Maar dat is nog maar een begin. Wij ‘dromen’ van een lokale partij die zich binnen en buiten de vergaderzalen op een creatieve, verbindende en vooruitstrevende manier inzet voor inwoners van de gemeente Nunspeet. Deelt u die ambitie? Laat ons dan weten dat u mee wilt doen!

« Terug