Jennifer Elskamp vervangt Ingrid Slaa

201912 NIEUWS - Jennifer Elskamp.jpg
Blog door Webredactie CU Nunspeet
Door Webredactie Nunspeet op 19 december 2019 om 18:46

Jennifer Elskamp vervangt Ingrid Slaa

Op donderdag 19 december 2019 werd Jennifer Elskamp geïnstalleerd als raadslid. Zij vervangt fractievoorzitter Ingrid Slaa, die even een stapje terug moet doen. Ingrid heeft te veel hooi op haar vork genomen en zich daarom ziekgemeld. Jennifer was als eerstvolgende kandidaat op de lijst meteen bereid om tijdelijk haar plaats in te nemen.

Bij de gemeenteraadsverkiezingen op 21 maart 2018 was Jennifer als nummer 4 op de kandidatenlijst al verkiesbaar. Ze kwam echter niet in de raad, omdat Arie Harteveld een groot aantal voorkeurstemmen kreeg. Nu gaat ze als vervanger van Ingrid toch aan de slag als gemeenteraadslid. In eerste instantie is dat voor een periode van 16 weken. Mocht Ingrid dan nog niet hersteld zijn, kan deze vervangingsperiode nog een keer meer 16 weken verlengd worden.

Jennifer maakte tijdens de raadsvergadering meteen indruk met een maidenspeech over de inclusieve samenleving. De speech was doorspekt met humor en was to the point. Jennifer liet er geen misverstand over bestaan wat haar beweegt om er te zijn voor alle Nunspeters: 'Voor mij is Kerst het grote feest van inclusiviteit. God kwam als mens naar deze wereld en zocht de mensen aan de rand van de samenleving op.'

Deel dit bericht

Labels: ,