Dag van Nationaal Gebed is begonnen

2020-03-18 NATIONAAL GEBED2.jpg
Blog door Webredactie CU Nunspeet
Door Webredactie Nunspeet op 18 maart 2020 om 09:29

Dag van Nationaal Gebed is begonnen

Gebed helpt om ongerustheid aan God over te geven, om anderen te zegenen en om God te vragen zijn bedoelingen te laten zien in moeilijke omstandigheden. Bid vandaag mee. Laat je inspireren en bidt mee door af te stemmen op Groot Nieuws Radio of te kijken naar de livestream op nationaalgebed.nl.

Vandaag, woensdag 18 maart organiseren ChristenUnie, EO, Groot Nieuws Radio, MissieNederland  en de Raad van Kerken in Nederland een Dag van Nationaal Gebed. Samen gaan we in gebed voor ons land, de wereld en iedereen die wordt geraakt door de coronacrisis.

Hoe werkt het? Op vier moment wordt er samen gebeden: 9:00 uur, 12:00 uur, 15:00 uur en 19:00 uur. Marleen Stelling spreekt dan met voorgangers en bidders zoals René de Reuver, Jurjen ten Brinke, Mirjam Kollenstaart en vanuit Rome Antoine Bodar. Ook zijn er korte bijdragen van Kees Kraayenoord, Matthijn Buwalda, Sharon Kips en Pearl Jozefzoon. Doe je mee?

En je kunt natuurlijk ook met anderen bidden. Bijvoorbeeld door digitaal samen te komen, je gebedspunten te delen op deze site of op sociale media. En natuurlijk bidden voor de gebedspunten die anderen delen. 

Deel dit bericht

Labels: ,