Hondenuitlaatrennen in Elspeet

Thea en Kees.jpeg
FOTOBLOG - Kees Smit
Door Kees Smit op 2 april 2022 om 14:44

Hondenuitlaatrennen in Elspeet

Elspeet kent veel hondenbezitters, waaronder ook Thea Fritz. Het viel haar op dat er in Elspeet  nog geen hondenuitlaatrennen zijn. Even lekker loslopen en ravotten met andere ‘trouwe 4 voeters’ zit er dus helaas (nog) niet in. Voor Thea een reden om hier serieus werk van te maken. Ze startte een handtekeningenactie en binnen enkele dagen had zij ruim 180 Elspeters achter haar idee staan.

Om de handtekeningen zo snel mogelijk bij de verantwoordelijk wethouder Marije Storteboom te krijgen, belde Thea Kees Smit van de ChristenUnie met de vraag of hij dat verder zou willen regelen. Daar had Kees wel oren naar. De ChristenUnie vindt het belangrijk dat er genoeg plekken zijn waar honden los kunnen lopen zonder dat dat overlast geeft. De handtekeningen zijn inmiddels aangekomen bij de wethouder.

Thea: “Ik ben blij met zoveel handtekeningen uit Elspeet, allemaal inwoners die graag een hondenren in Elspeet willen. De gemeente is van plan om in 2022 een hondenren te realiseren, we zijn nu aan het onderzoeken wat hiervoor een goede locatie is”.