We zijn er uit!

2018-05 COALITIEAKKOORD2
Blog door Webredactie CU Nunspeet
Door Webredactie Nunspeet op 23 mei 2018 om 10:21

We zijn er uit!

En toegegeven, het heeft even geduurd. Maar er is een nieuw coalitieakkoord! Net als de afgelopen vier jaar gaat de ChristenUnie samen met Gemeentebelang en SGP de coalitie vormen in Nunspeet. En daar zijn we trots op! En toch is het anders dan vier jaar geleden, want we gaan het niet alleen doen. (Foto: Bram van de Biezen)

We doen het samen! Want naast de drie coalitiepartijen, zijn ook de overige partijen van Nunspeet gehoord. Ook zij hebben hun punten ingebracht in en hun zegje mogen doen over het akkoord wat er nu ligt. En dat is mooi, want dat is de ‘Kracht van Samen.’

Samen hebben we een ambitieus akkoord opgesteld waarin we onder andere gaan werken aan een duurzame, veilige toekomst van Nunspeet. Waar plek is voor iedereen en waar we kinderen en jongeren gaan helpen die het nodig hebben en waar aar we extra aandacht gaan hebben voor mantel- en respijtzorg.  

Mocht je willen horen wat we nog meer gaan doen de komende vier jaar, kom dan op 31 mei naar de openbare gemeenteraadsvergadering.

Wij hebben er in ieder geval onwijs veel zin in!

Deel dit bericht

Labels: