Berichten over Coalitieakkoord

 1. 2018 01 INGRID - Bakfiets
  FOTOBLOG - Ingrid Slaa
  Door Ingrid Slaa op 19 oktober 2018

  Nieuwe begroting, vertrouwde ambities

  De eerste begroting voor de komende 4 jaar ligt op tafel. Ik ben blij verrast. Bijna alle punten uit het coalitieakkoord komen terug in de begroting. Nunspeet is een gezonde gemeente. Er is geld voor een nieuwe stationsomgeving, een nieuwe sporthal, een nieuw zwembad en voor nieuwe scholen. Prachtig. Maar economische voorspoed is geen doel op zichzelf. De ChristenUnie wil de ruimte die er is gebruiken om te investeren in een gezonde samenleving.

  Lees verder
 2. 2018-05-31 INGRID
  Blog door Webredactie CU Nunspeet
  Door Webredactie Nunspeet op 1 juni 2018

  Dit is ons coalitieprogramma!

  'Er staat ontzettend veel in waar wij ons in herkennen en er staat niets in waar we 'nee' tegen zouden willen zeggen', dat was de tevreden constatering van Ingrid Slaa. Het nieuwe coalitieprogramma is voor de ChristenUnie heel herkenbaar. Ingrid ging daar uitgebreid op in tijdens haar kraakheldere bijdrage aan de Algemene Beschouwingen.

  Lees verder
 3. 2018-05 COALITIEAKKOORD2
  Blog door Webredactie CU Nunspeet
  Door Webredactie Nunspeet op 23 mei 2018

  We zijn er uit!

  En toegegeven, het heeft even geduurd. Maar er is een nieuw coalitieakkoord! Net als de afgelopen vier jaar gaat de ChristenUnie samen met Gemeentebelang en SGP de coalitie vormen in Nunspeet. En daar zijn we trots op! En toch is het anders dan vier jaar geleden, want we gaan het niet alleen doen. (Foto: Bram van de Biezen)

  Lees verder

  Labels: