Berichten over Henk van Vliet

 1. 2018 05 HENK HOOFDKOLOM - Fietswegen
  FOTOBLOG - Henk van Vliet
  Door Henk van Vliet op 1 maart 2018

  Fietswegen op gevaarlijke plekken

  De ChristenUnie pleit voor een visuele herinrichting van de Elspeterbosweg-Vierhouterweg en de Gortelseweg in Vierhouten. De wegen moeten worden ingericht als fietsweg. Het is jammer genoeg niet mogelijk om vanuit de bebouwde kom een vrij liggend fietspad aan te leggen, daarom moet er aan beide kanten van de weg een brede strook rood asfalt komen met in het midden een klein strookje grijs asfalt.

  Lees verder
 2. 2018 05 HOOFDKOLOM - Henk schaapskudde2
  FOTOBLOG - Henk van Vliet
  Door Henk van Vliet op 14 februari 2018

  Schaapskudde in Vierhouten

  Naast de schaapskudde in Elspeet zou er ook een kudde moeten komen in Vierhouten. Dat vindt de ChristenUnie.De paarse heide is langzaam aan het verdwijnen. Daar moeten we iets aan doen. Begrazing door schapen maakt de heide minder kwetsbaar en dus vitaler. Het is goed voor de natuur en voor het toerisme om de paarse heide weer terug te brengen.

  Lees verder
 3. 2018 05 TOPBANNER - Henk sport2
  FOTOBLOG - Henk van Vliet
  Door Henk van Vliet op 1 februari 2018

  Gratis sporten voor kinderen

  Alle kinderen op de basisschool moeten in de gemeente Nunspeet gratis kunnen sporten. Dat vindt de ChristenUnie. Het voorstel geeft het preventiebeleid een positieve impuls. Sporten is gezond en ook nog eens goed voor de sociale contacten van een kind. Het draagt bij aan een gezonde toekomst en voorkomt allerlei problemen. WIj willen alle kinderen in de leeftijd van 5 tot en met 12 jaar gratis deel kunnen nemen aan de basissporten.

  Lees verder