De Talent Challenge

2020-03-24 TALENT CHALLENGE.JPG
Blog door Webredactie CU Nunspeet
Door Webredactie Nunspeet op 24 maart 2020 om 19:01

De Talent Challenge

We beleven vreemde tijden. Corona verlamt de samenleving. We worden stilgezet. Er ontstaat een moment om de balans op te maken. Misschien heb je ideeën over hoe Nunspeet er over pakweg 10 of 20 jaar uit moet zien. Dan kun je iets betekenen voor onze lokale samenleving. Zeg niet te snel dat het niets voor jou is. Denk er eens over na. Ga de Talent Challenge aan!

De ChristenUnie is een beweging van christenen die iets willen betekenen voor de samenleving. Misschien hebben we niet zoveel met politiek, maar we hebben wel iets met de plek waar we leven en werken. Die gaat ons aan het hart. Daarom zijn we steeds op zoek naar talent, naar nieuwe mensen die mee willen besturen. Elke keer weer ontdekken we dat we veel talent in huis hebben, maar dat hebben we nog niet allemaal in het vizier. 

Het is onze missie om op elk politiek niveau zo krachtig mogelijk vertegenwoordigd te zijn. Dat betekent niet in de eerste plaats dat we met veel mensen willen meebestuuren, maar vooral met goede mensen. Daarom investeren we veel in talentontwikkeling. Als je mee wilt doen, laat het ons dan weten: talent@nunspeet.christenunie.nl. Wij maken graag kennis met jou en je ideeën. Ga de Talent Challenge aan! Het is boeiend en interessant, heel vaak spannend en vooral heel erg leuk. Lees verder...

Deel dit bericht

Labels: ,